Nolia utställnings- och eventhall

Detta är en lokal som har enorma möjligheter för större arrangemang med en total yta på 2800 kvm och kan ta upp emot 1500 sittande gäster och 3000 stående. Vi har genomfört många mässor här, allt från egenproducerade Noliamässan, Nolia Beer och Nolia Trädgård samt externa mässor så som Martin & Servera, Elmässan, Umeå Universitets årshögtid och rockkonserter.

Fakta om hallen: 
Total yta: 2800 kvm
1 800 kvm utställningsyta
1500 sittande eller 3000 stående gäster
Norra Sveriges längsta bardisk (39 meter)
LED-belysning i taket med färg efter önskemål
Tygklädda väggar för skön akustik (extra)
Digitala skärmar från entrén och in till hallen för att marknadsföra ditt event
Två stora portar för in- och utlastning
Öppet och gratis besökar-wifi

Nolias Utställnings- & Eventhall  är regionens största event- och festlokal med plats för upp till 3000 personer. Med sina 2800 kvadratmeter passar hallen perfekt för allt från stora event, konferenser och mässor till konserter, idrottsevenemang och eleganta banketter med sittplats för upp till 1500 personer.

I hallen finns Norra Sveriges längsta bardisk (39 meter) med sektionsvis belysning och LED-belysningen i taket kan du själv välja vilket färgtema du önskar.

Intill hallen ligger lokalen Showroom som passar perfekt till förmingel, garderob, utställningar etc. Toaletter finns i huvudentrén, i Showroom och i anslutning till hallen.

Vi har lång erfarenhet och brinner för att förverkliga dina idéer. Som arrangör kan du välja att ta med all din utrustning eller så nyttjar du vårt nätverk av leverantörer. Kontakta oss idag för visning av lokalen och bollande av idéer.

 

Kontaktpersoner