Trygga möten hos Nolia

Så ser vi till att dina möten blir trygga hos oss på Nolia 

Anpassade möten: Vi är flexibla och möblerar med avstånd efter önskemål för att undvika trängsel och skapa förutsättningar till fysisk distansering. Hos oss kan du även välja att dela upp gruppen i flera olika lokaler.  

Förändrade städrutiner: Med utökade städningsrutiner av allmänna utrymmen med fokus på vred, handtag, knappar samt handsprit i konferenslokaler. Fjärrkontroller och annan teknisk utrustning som kan vidröras spritas mellan bokningar. 

Stöd för tekniken: Naturligtvis finns också tekniken för att stödja alla typer av möten, exempelvis större hybridmöten med många deltagare på distans och en del plats. Du kan också ta med dig dina kollegor via Teams, Skype, Zoom eller andra plattformar och koppla upp dig på vårt Konftel system.

Övergripande: Nolias personal håller sig ständigt uppdaterade och följer råd och instruktioner från Folkhälsomyndigheten & andra myndigheter. Vi har färdiga rutiner för hur vi hanterar om en gäst skulle insjukna på plats. 

Generösa avboknings- och ombokningsregler: Vår mötesanläggning har infört generösa avboknings- och ombokningsvillkor. Fråga oss!  

Visitas märke med "Safe to Visit", vi följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen.