Stort intresse för Load Up North 2021 i Boden

Sedan det blev klart att nästa Load Up North hålls på Boden Arena 26-28 augusti 2021 har monterbokningarna strömmat in. 

– Det är fantastiskt roligt att majoriteten av årets bokade utställare flyttar direkt sin bokning till nästa års mässa, säger Anne-Lene Andersson, huvudsäljare på mässan. 

Senast mässan hölls i Boden blev den en succé med publikrekord, för andra året rad, med över 7000 besökare och nöjda utställare. Det är några av förklaringarna Anne-Lene ger till varför intresset från utställarna är så stort. 

 Load Up North är den enda entreprenadmässan av sitt slag norr om Stockholm i Sverige och suget är stort efter en mässa med vårt fokus på entreprenadmaskiner, transport, väg och anläggning samt jord och skog, men också service och eftermarknad. Att utställarna och besökarna dessutom gillar Boden som mässort är ju ingen nackdel, säger hon. 

Anne-Lene förklarar att Boden Arena erbjuder både inomhusytor och enorma arealer utomhus med stora möjligheter till särskilda demoytor. 

 I Norrbotten i allmänhet och Boden i synnerhet är det full fart hela tiden med stora möjligheter att skapa affärer, säger Anne-Lene Andersson.  

För den som längtar efter att mässan ska hållas i Västerbotten är det redan nu klart att Load Up North hålls på Nolia i Umeå 2022, samma år som staden fyller 400 år.