Stort intresse inför Nolia Beer som öppnar på lördag i Luleå

På lördag, klockan 11.00, öppnar Nolia Beer på Luleå Coop Norrbotten Arena.
– Intresset för mässan är helt enormt. Köp förköp om du vill vara säker på att komma in, säger Sussi Wikström, projektledare för Nolia Beer.

Mycket talar för att Nolia Beer i Luleå kommer att bli en publiksuccé. Antal förköp visar på ett enormt intresse för mässan.

– Det känns otroligt spännande. Vi öppnar mässan klockan 11 och håller öppet till 21. Dessa öppettider ger alla besökare möjligheten att prova sig fram bland all dryck och mat som vi har på mässan, för att sedan fortsätta kvällen på någon av Luleås restauranger och barer, säger Sussi Wikström.

Över 40 olika företag ställer ut på mässan med allt från hantverksöl till champagne, whisky och mjöd. Det finns även mat, delikatesser samt frisörer som klipper och skäggtrimmar på plats. Dessutom finns utrustning för den som vill börja brygga hemma med på mässan

Under mässan hålls också ett program av dryckesprovningar med kunniga provningsledare. Provningarna sker i avskilda provningsrum där de som förbokat får möjligheten att smaka på flera utvalda drycker från en viss tillverkare, eller inom ett spännande tema.

– Vi har även VIP-paket med mat och dryck, egen VIP-lounge och egen bar. Jag ser verkligen fram emot att hålla mässan i Luleå, säger Sussi Wikström.