X-mas Festival på Avion Shopping Umeå 3-4 december

Nu är det klart. Det blir ett Nolia Beer i år. Den här gången som en X-mas Festival som hålls på Avion Shopping i Umeå 3-4 december.

– Vi kör en pop-upmässa. Det blir en något mindre mässa än det vanliga Nolia Beer men vår ambition är att göra den lika inspirerande, god och gemytlig, säger Nolias vd, Jonas Dahlberg.

Under väntan på att få hålla Nolia Beer som mässa har det bland annat körts liveevent som ”Nolia Beer live med Ölbranschen + gäster”.

– Men inget slår en fysisk mötesplats där man kan ta del av hela upplevelsen, säger Jonas Dahlberg.

Sussi Wikström, som arbetat med mässan sedan starten, kläckte idén att göra mässan på Avion Shopping i Umeå.

– Det kommer att bli ett mycket spännande koncept som vi får utvärdera och se hur vi kan använda i framtiden, säger Nolias vd.

Han berättar att intresset från utställarna varit positivt.

– Suget efter att så snart som möjligt göra en mötesplats i Nolia Beers namn har varit enormt och vi har redan en rad utställare som vill vara med, trots att vi släppte informationen så sent som igår kväll, säger Jonas Dahlberg och fortsätter.

– För att göra det säkert för så många som möjligt att komma och ta del av upplevelsen, kommer vi att se till att göra de anpassningar av lokal och upplägg som behövs, avslutar Nolias vd.