Lediga jobb

Nolia söker ekonomichef
Som ekonomichef Nolia AB kommer du att ansvara för de operativa och strategiska arbetsuppgifterna samt ha personalansvar. Det löpande operativa ekonomiarbetet sker i samarbete med två medarbetare för vilka du har personalansvar. Som chef för ekonomistyrningen är du den som tillsammans med VD arbetar övergripande med affärsutveckling samt rapportering och analys av verksamheten. Nolia AB är en projektstyrd organisation där alla hjälper till vid behov så en flexibel och prestigelös inställning är avgörande.
Du kommer också vara inblandad i utveckling av arbetssätt, rutiner inköp, IT-system mm.


Omfattning: Heltid
Ort: Umeå


Kvalifikationer
Vi ser att du har en högskoleexamen med inriktning mot ekonomi/management eller har motsvarande kompetens från annat håll.
Vi tror du har flera års arbetslivserfarenhet och gärna ledarerfarenhet.
Slutligen har du lätt att ta till dig nya informationssystem och god kvalité på så väl din verbala som skriftliga kommunikation i både svenska och engelska. Erfarenhet från controlling och uppföljning/analys av projekt är meriterande.
Sista ansökningsdag: 10 juni 2018, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


Information
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jens Sjöström, 073-063 55 87 eller Niclas Ericsson, 073-343 41 13.


Ansök här