Nolia skapar goda värden för föreningslivet

Genom olika typer av samarbeten skapar Nolia AB  varje år uppemot 700 000 kronor i värden som kommer föreningsliv och organisationer till del. 

Nolia AB är, med mötesplatser som Stora Nolia, Nolia Karriär, Skogsnolia, Euromine Expo, Nolia Ledarskap, Load Up North och Nolia Trädgård en aktiv samarbetspartner till det norrländska föreningslivet genom att låta er ta del av arbetsuppgifter som skapar extra intäkter. Men vi vill mer och lära känna er i förenings- livet ännu bättre. Vi är en stolt och aktiv partner till flertal föreningar. Vi vill kunna använda detta, och alla andra partnerskap vi har med föreningar i Norrland, för att skapa en plattform som kan utveckla samhälle och företag i vår region. För att skapa tillväxt ska vi göra det vi är bäst på, att skapa attraktiva mötesplatser.

Vi tror på goda samarbeten och att föreningar, samhälle och näringsliv har mycket att lära av varandra, och kan skapa ny kunskap tillsammans.

Känner du också att mötesplatser skapar tillväxt? Besök någon av våra mötesplatser eller ta kontakt. Vi vill mötas, även om vi redan känner varandra.

Läs Nolias sponsringspolicy här!

Nolia är stolt sponsor av: